Markas (Marc)

Prancūziškas vinjakas, varomas panašiai kaip grapa, iš vyno gamybos atliekų. Skonis priklauso nuo rūšies – būna stiprus ir aromatingas (Marc de…

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Grapa (Grappa)

Bespalvis itališkas vinjakas, turintis apie 40% tūrio alkoholio. Varomas iš šviežių susifermentavusių vyno gamybos atliekų (kauliukų, žievelių, vaiskočių). Iš baltųjų vynuogių…

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Piskas (Pisco)

Labai kvapnus šviesus vinjakas – tautinis čiliečių gėrimas. Gaminamas iš raudonųjų vynuogių (didžioji dalis Muskato atmainos uogų), o laikomas tam tikrą…

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Metaksa (Metaxa)

Tai populiariausias graikų vinjakas. Jo gamybai reikalingas raudonųjų vynuogių vynas. Turi apie 40% tūrio alkoholio. Gaminamas kelių rūšių ir skirtingos kokybės,…

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Brendis (Brandy)

Tai angliškas pavadinimas alkoholinių gėrimų, gaunamų distiliuojant vynuogių vynus. Tokiu pavadinimu pasaulinėje rinkoje žinomi dauguma vinjakų. Brendžio pavadinimas kilęs iš olandiško…

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Vainbrandas (Weinbrand)

Tai vokiškas vinjakas, kuris taip pat privalo atitikti jam keliamus reikalavimus. Jis turi būti pagamintas iš tam tikrų vynuogių rūšių, Vokietijos…

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Armanjakas (Armagnac)

Istoriškai žiūrint, tai – vyresnysis konjako brolis. Taip pat ir šiuo atveju rajonas, kur gaminamas šviesiai auksinis, su švelniu žolelių prieskoniu…

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 5 / 5. Balsų: 1

Konjakas (Cognac)

Konjakas yras geriausias vinjakas, turintis apie 40% tūrio alkoholio. Kad galėtų vadintis konjaku, vinjakas privalo būti pagamintas iš tam tikros atmainos…

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

x

Registruotis

Pamiršau slaptažodį