Činaras (Cynar)

Itališkas aperityvas, gaminamas iš artišokų sulčių ir žolių. Alkoholis sudaro 16,5 procentų tūrio. Prie didžiulės aperityvų šeimos taip pat priklauso Fernet-Branca,…

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Aperolis (Aperol)

Jaunesnysis kampario brolis, kurio sudėtyje yra tik 11 procentų tūrio alkoholio. Šviesus itališkas aperityvas, ryškiai oranžinės spalvos, vaisinio, truputį kartoko skonio.…

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Kamparis (Campari)

Visame pasaulyje žinomas kartaus skonio itališkas žolių vynas. Turi savo tipišką įvairiausių žolių, kurių sudėtis yra gamintojo paslaptis, ir karčiųjų apelsinų…

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Bunkampas (Boonekamp)

Aromatinga karčioji degtinė (ne mažiau kaip 40 procentų tūrio alkoholio), į kurios sudėtį įeina daugybė egzotiškų komponentų. Anyžiai, krapai, paprastoji rudmedė,…

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Tropikų karčioji (Tropical Bitter)

Ši karčioji degtinė pagaminta iš įvairių tropinių vaisių.

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Apelsinų karčioji (Orange-Bitter)

Tai yra apelsinų žievelių ekstraktas, sumaišytas su džinu. Dažniausiai vartojamas kokteiliams aromatizuoti.

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Angostura

Gaminama iš apelsinų žievelių ekstrakto, gencijano šaknų, vaistinės šventagaršvės šaknų, chinos medžio žievės, gvazdikėlių, muskato žiedų, kardamono, cinamono ir kt. Šiandien…

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

x

Registruotis

Pamiršau slaptažodį