Kriaušių ir obuolių degtinės

Šie vaisiai turi ganėtinai daug sukraus, todėl varant degtinę nereikia nei cukraus, nei alkoholio priedų. Viena žinomiausių šios rūšies degtinių yra…

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Distiliuoti alkoholiniai antpilai

Jie gaminami iš mažai cukraus turinčių vaisių, pavyzdžiui, aviečių, gervuogių ir serbentų. Prieš distiliavimą įpilama alkoholio, kadangi jos nefermentuojamos. Tačiau cukraus…

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Vaisių degtinės

Pirmiausia jos varomos iš kaulavaisių – vyšnių, slyvų, mirabelių, abrikosų, persikų – vaisių minkštimo, rečiau iš uogų. Jos gaunamos distiliuojant susifermentavusią…

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

x

Registruotis

Pamiršau slaptažodį