Vainbrandas (Weinbrand)

Tai vokiškas vinjakas, kuris taip pat privalo atitikti jam keliamus reikalavimus. Jis turi būti pagamintas iš tam tikrų vynuogių rūšių, Vokietijos vyno daryklose turi būti perdirbta ir mažiausiai pusę metų išlaikyti ąžuolinėse statinėse, kuriose telpa ne daugiau kaip 1000l. gėrimo.

Alter Weinbrand turi būti išlaikytas ne mažiau kaip vienerius metus. Jeigu alkoholio kiekis ne mažesnis kaip 38% tūrio ir, panašiai kaip konjakas, distiliuotas du kartus, pažymimas atitikamu oficialiu numeriu ir išleidžiamas į apyvartą kaip vainbrandas. Patiekiamas kambario temperatūros. Jeigu yra šiek tiek vėsesnis, nėra labai svarbu, nes, prieš geriant, kai įpylama į taurę, sušyla nuo laikančių taurę delnų.

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Pasidalinkite:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Registruotis

Pamiršau slaptažodį