Kuantro (Cointreau)

Iš karčiųjų apelsinų ir citrinų padarytas likeris. Turi 40 procentų tūrio alkoholio. Geriamas be priedų arba su ledu. Dažnai vartojamas maišytiesiems…

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Vyšnių brendis (Cherry Brandy)

Tai yra vyšnių likeris, pagamintas iš vyšnių sulčių. Alkoholis sudaro 25 procentus tūrio.

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Šartrezas (Chartreuse)

Prancūziškas žolių likeris, kurį išrado nežinomas alchemikas kaip gyvybės eliksyrą. Vienuoliai iš La Grande Chartreuse vienuolyno, esančio Grenoblio apylinkėse pagerino paslaptingą…

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Juodųjų serbentų likeris (Cassis)

Tamsiai raudonas likeris iš juodųjų serbentų sulčių. Cassis – prancūziškas juodųjų serbentų pavadinimas. Alkoholio turi ne mažiau kaip 20 procentų tūrio.…

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

B ir B (B&B)

Šis gintaro spalvos likeris padarytas sumaišius brendį su benediktinu. Į rinką išleistas 1938 metais. Alkoholis sudaro 40 procentų tūrio.

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Benediktinas (Bénédictine)

Prancūziškas gintaro spalvos žolių likeris. Pirmą kartą 1510 metais jį padarė benediktinų vienuolyne, todėl jis ir pavadintas benediktinu. Kiekvienas originalaus gėrimo…

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Abrikosų brendis (Apricot Brandy)

Abrikosų likeris daromas iš abrikosų sulčių, natūralio abrikosų degtinės, cukraus ir sirupo bei spirito ir vandens. Alkoholio turi būti ne mažiau…

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Anyžinis (Anisette)

Šitas likeris gaminamas iš žvaigždanyžiaus (baldriano). Pridedama ir kitų priedų, pavyzdžiui, krapų, gvazdikėlių, kalendros, našlaitės šaknų ir kitokių žolių. Alkoholis sudaro…

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Amaro Averna

Dar žinomas kaip Amaro Siciliano, itališkas kartusis intensyvaus skonio likeris.

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Amaretas (Amaretto)

Šis gintaro spalvos itališkas likeris gaminamas iš saldžiųjų ir karčiųjų migdolų, abrikosų kauliukų, vanilės ir įvairių žolių. Alkoholis sudaro 28 procentus…

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 5 / 5. Balsų: 1

x

Registruotis

Pamiršau slaptažodį