Whiskey sour (Viskio soueris)

Klasikinis kokteilis Whiskey sour (Viskio soueris) yra rūgštus gaivinatis gėrimas, patiekiamas vakare.
Paruošimo laikas 5 minutes
Porcijų 1

Reikalinga

  • Maža plokščiadugnė, į viršų siaurėjanti stiklinė (highball)
  • Barmeno stiklinė

Ingredientai
  

  • 40 ml burbono
  • 20 ml citrinų sulčių
  • 10 ml cukraus sirupo
  • 1 D angosturos
  • ½ apelsino griežinėlio
  • 1 vnt Kokteilio vyšnaitė

Paruošimas
 

  • Į barmeno stiklinę supilti visus komponentus, įdėti ledo gabalėlių ir išmaišyti.
  • Perpilti į stiklinę ir papuošti vaisiais.

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Pasidalinkite:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Lost Password