Korsar (Korsaras)

Paruošimo laikas 5 mins
Porcijų 1

Reikalinga

  • Plokščia šampano taurė
  • Barmeno stiklinė

Ingredientai
  

  • 20 ml bananų degtinės
  • 1 baro šaukštas kampario
  • 10 ml granatų sirupo
  • 40 ml serbentų sulčių
  • sausojo putojančiojo vyno
  • papuošimui kokteilio vyšnaitė

Paruošimas
 

  • Visus komponentus, išskyrus putojantįjį vyną, bei ledo gabalėlius sumaišyti barmeno stiklinėje ir perpilti į šampano taurę.
  • Papildyti vynu.
  • Vyšnaite papuošti taurės kraštą.
  • Aromatizuoti citrinos žievele.

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Pasidalinkite:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Registruotis

Pamiršau slaptažodį