Citrinų likeris

Vaisių likeris, gaminamas iš sunokusių citrinų. Užrašai etiketėse „triple“ arba „triple sec“ būna tada, kai alkoholis sudaro ne mažiau kaip 35 procentus tūrio. Be šių užrašų, likeris turi ne mažiau kaip 30 procentų tūrio alkoholio.

Gaminama neapsakoma gausybė egzotiškų ir su nedideliu alkoholio procentu alkoholinių gėrimų, tačiau ne visada be išlygų galima juo priskirti prie likerių. Pavyzdžiui, Pimm’s No. 1, angliškas gėrimas, pagamintas džino pagrindu, dažnai vadinamas mėgstamu anglų karališkosios šeimos gėrimu. Jis skiedžiamas mineraliniu vandeniu, apelsinų arba citrinų limonadu.

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Pasidalinkite:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

x

Pamiršau slaptažodį