Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Berlenga Spausdinti E-mail Dalintis

Sudėtis:

kokteilio taurė,
barmeno stiklinė,
60 ml baltojo portveino,
20 ml džino.
Papuošimui:
½ citrinos griežinėlio.

Paruošimas:

Abu komponentus sumaišyti barmeno stiklinėje su ledo gabalėliais ir perpilti į kokteilio taurę. Citrinos griežinėliu papuošti taurės kraštą. Kokteilis Berlenga yra šaknelių skonio trumpai geriamas gėrimas, patiekiamas kaip aperityvas.

 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Malonu ruošti

Kokteiliai populiarūs dėl to, kad juos skanu gurkšnoti, malonu gaminti ir efektingai patiekti. Pasaulyje egzistuojanti kokteilių įvairovė patvirtina šią tiesą ir rodo norą bandyti, ieškoti bei atrasti savo mėgiamą skonį, kvapą, spalvą