Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Kornelius Spausdinti E-mail Dalintis

Sudėtis:

kokteilio taurė,
plaktuvė,
30 ml stiprios javų degtinės,
10 ml sausojo vermuto,
10 ml raudonojo vermuto,
2 baro šaukštai granatų sirupo.

Papuošimui:
apelsino griežinėlis.

Paruošimas:

Visus komponentus suplakti plaktuvėje su ledo gabalėliais ir perpilti į kokteilio taurę. Apelsino griežinėliu papuošti taurės kraštą. Kokteilis Kornelius yra kvapus, gana švelnus trumpai geriamas gėrimas, patiekiamas po valgio arba kaip aperityvas.

 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Malonu ruošti

Kokteiliai populiarūs dėl to, kad juos skanu gurkšnoti, malonu gaminti ir efektingai patiekti. Pasaulyje egzistuojanti kokteilių įvairovė patvirtina šią tiesą ir rodo norą bandyti, ieškoti bei atrasti savo mėgiamą skonį, kvapą, spalvą