Kornelius |
![]() |
![]() |
Dalintis |
Sudėtis:kokteilio taurė,plaktuvė, 30 ml stiprios javų degtinės, 10 ml sausojo vermuto, 10 ml raudonojo vermuto, 2 baro šaukštai granatų sirupo. Papuošimui: apelsino griežinėlis. Paruošimas: Visus komponentus suplakti plaktuvėje su ledo gabalėliais ir perpilti į kokteilio taurę. Apelsino griežinėliu papuošti taurės kraštą. Kokteilis Kornelius yra kvapus, gana švelnus trumpai geriamas gėrimas, patiekiamas po valgio arba kaip aperityvas. |
Platus pasirinkimas |
Dažnai pamirštame apie pasaulyje vyraujančią alkoholinių gėrimų įvairovę arba tiesiog neįsivaizduojame kokį platų pasirinkimą turime. Pagalvokite apie tai planuodami savo vakarą, susidarykite savo kokteilių sąrašą |