Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Kornelius Spausdinti E-mail Dalintis

Sudėtis:

kokteilio taurė,
plaktuvė,
30 ml stiprios javų degtinės,
10 ml sausojo vermuto,
10 ml raudonojo vermuto,
2 baro šaukštai granatų sirupo.

Papuošimui:
apelsino griežinėlis.

Paruošimas:

Visus komponentus suplakti plaktuvėje su ledo gabalėliais ir perpilti į kokteilio taurę. Apelsino griežinėliu papuošti taurės kraštą. Kokteilis Kornelius yra kvapus, gana švelnus trumpai geriamas gėrimas, patiekiamas po valgio arba kaip aperityvas.

 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Platus pasirinkimas

Dažnai pamirštame apie pasaulyje vyraujančią alkoholinių gėrimų įvairovę arba tiesiog neįsivaizduojame kokį platų pasirinkimą turime. Pagalvokite apie tai planuodami savo vakarą, susidarykite savo kokteilių sąrašą