Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Paruošimas Komponentai Tirštieji likeriai
Tirštieji likeriai
Šitaip vadinami tiršti, turintys daug cukraus ir 25 procentus tūrio alkoholio likeriai. Dažnai pagrindinis jų komponentas yra vinjakas arba konjakas, o charakteringą skonį suteikia vaisiniai distiliatai.
 
Filtruoti pagal pavadinimą:     Rodyti: 
Nr. Pavadinimas Peržiūrų
1 Kurasao (Curaçao) 3832
2 Auksinis vanduo (Goldwasser) 4282
3 Medaus likeris (Drambuie) 2483
4 Kiaušinių likeris 3951
5 Eskorialas (Escorial) 3133
6 Frandželikas (Frangeliko) 2103
7 Apelsinų likeris (Grand Marnier) 4153
8 Galianas (Galliano) 2022
9 Likeris IRISH MIST 2144
10 Kavos likeris 2961
11 Žolių likeris JÄGERMEISTER 6544
12 Kakavos likeris 2124
13 Vyšnių likeris 2729
14 Kokosų riešutų likeris 2738
15 Likeris KONTIKI 2022
16 Marakujų likeris 2183
17 Vyšnių likeris MARASCHINO 3436
18 Persikų brendis PEACH BRANDY 2058
19 Našlaičių liketis PARFAIT AMOUR 2148
20 Mėtų likeris 2976
 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Malonu ruošti

Kokteiliai populiarūs dėl to, kad juos skanu gurkšnoti, malonu gaminti ir efektingai patiekti. Pasaulyje egzistuojanti kokteilių įvairovė patvirtina šią tiesą ir rodo norą bandyti, ieškoti bei atrasti savo mėgiamą skonį, kvapą, spalvą