Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Paruošimas Komponentai Tirštieji likeriai
Tirštieji likeriai
Šitaip vadinami tiršti, turintys daug cukraus ir 25 procentus tūrio alkoholio likeriai. Dažnai pagrindinis jų komponentas yra vinjakas arba konjakas, o charakteringą skonį suteikia vaisiniai distiliatai.
 
Filtruoti pagal pavadinimą:     Rodyti: 
Nr. Pavadinimas Peržiūrų
1 Kurasao (Curaçao) 4644
2 Auksinis vanduo (Goldwasser) 5221
3 Medaus likeris (Drambuie) 3372
4 Kiaušinių likeris 5051
5 Eskorialas (Escorial) 3953
6 Frandželikas (Frangeliko) 2936
7 Apelsinų likeris (Grand Marnier) 5123
8 Galianas (Galliano) 2871
9 Likeris IRISH MIST 3016
10 Kavos likeris 3847
11 Žolių likeris JÄGERMEISTER 7692
12 Kakavos likeris 2977
13 Vyšnių likeris 3505
14 Kokosų riešutų likeris 3543
15 Likeris KONTIKI 2808
16 Marakujų likeris 2987
17 Vyšnių likeris MARASCHINO 4384
18 Persikų brendis PEACH BRANDY 2775
19 Našlaičių liketis PARFAIT AMOUR 2949
20 Mėtų likeris 3917
 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Malonu ruošti

Kokteiliai populiarūs dėl to, kad juos skanu gurkšnoti, malonu gaminti ir efektingai patiekti. Pasaulyje egzistuojanti kokteilių įvairovė patvirtina šią tiesą ir rodo norą bandyti, ieškoti bei atrasti savo mėgiamą skonį, kvapą, spalvą