Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Paruošimas Košimas su puta
Košimas su puta Spausdinti E-mail Dalintis

Profesionalus barmenas nekošia gėrimo, plaktuvę pridėjęs prie taurės krašto. Jis sudaro kuo didesnį atstumą tarp taurės, kuri bus patiekta: priliečia plaktuvę prie taurės krašto ir ima košti kokteiliį keldamas plaktuvę aukštyn, kad, kokteiliui srovenant į taurę, jis prisipildytų deguonies. Tokiu būdu kokteilis pasidaro vientisesnis, viršuje atsiranda žavi putelė. Truputį pasipraktikavus ši procedūra tampa labai patraukli, todėl šis ruošimo būdas barmenų labai mėgstamas, ypač kai tai daro svečių akivaizdoje.

Šaltiniai: rpk

 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Malonu ruošti

Kokteiliai populiarūs dėl to, kad juos skanu gurkšnoti, malonu gaminti ir efektingai patiekti. Pasaulyje egzistuojanti kokteilių įvairovė patvirtina šią tiesą ir rodo norą bandyti, ieškoti bei atrasti savo mėgiamą skonį, kvapą, spalvą