Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Paruošimas Košimas per ledą
Košimas per ledą Spausdinti E-mail Dalintis

Plakant kokteilius ledas plaktuvėje dažniausiai būna reikalingas kiek šiltesniems gėrimams kuo greičiau atšaldyti. Gėrimo plakimas sumažina ledo temperatūrą, ledas sušyla. Jeigu plaktuvėje likusį ledą tektų supilti į taurę, jis greitai ištirptų ir praskiestų gėrimą, todėl jis lieka koštuvėlyje, o į taurę įdedama šviežio ledo. Kadangi šio ledo temperatūra nebuvo paveikta, jis gali daug ilgiau išlaikyti kokteilį stiklinėje šaltą, pats greitai neištirpdamas.

Šaltiniai: rpk

 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Platus pasirinkimas

Dažnai pamirštame apie pasaulyje vyraujančią alkoholinių gėrimų įvairovę arba tiesiog neįsivaizduojame kokį platų pasirinkimą turime. Pagalvokite apie tai planuodami savo vakarą, susidarykite savo kokteilių sąrašą