Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Paruošimas Kokteilio ruošimas taurėje
Kokteilio ruošimas taurėje Spausdinti E-mail Dalintis

Svarbus kokteilių ruošimo būdas yra maišymas tiesiog taurėje: gėrimo sudedamosios dalys supilamos į patiekiamą taurę, o po to dažniausiai paties kliento išmaišoma. Nebūtina patiekti šaukšto ilgu koteliu, paprastai pakanka į taurę įdėto šiaudelio.

Kokteilis paprastai maišomas tiesiai taurėje. Tačiau kai kurie barmenai labiau mėgsta patiekti svečiams jau sumaišytą kokteilį. Jį paruošia vadinamojoje maišymo arba barmeno, stiklinėje. Tik tada gėrimas perpilamas į patiekiamą taurę, kuri geriausiu atveju yra prieš tai atvėsinama. Jeigu gėrimas turi būti su ledu, jo įdedama išmaišius. Žinoma, kai maišoma barmeno stiklinėje, galima pirma į patiekiamą taurę įdėti ledo, paskui supilti kokteilįį.

Šaltiniai: rpk

 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Malonu ruošti

Kokteiliai populiarūs dėl to, kad juos skanu gurkšnoti, malonu gaminti ir efektingai patiekti. Pasaulyje egzistuojanti kokteilių įvairovė patvirtina šią tiesą ir rodo norą bandyti, ieškoti bei atrasti savo mėgiamą skonį, kvapą, spalvą