Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Viskis Whiskey sour (Viskio soueris)
Whiskey sour (Viskio soueris) Spausdinti E-mail Dalintis

Sudėtis:

maža plokščiadugnė, į viršų siaurėjanti stiklinė (highball),
barmeno stiklinė,
40 ml burbono,
20 ml citrinų sulčių,
10 ml cukraus sirupo,
1D angosturos.

Pauošimui:
½ apelsino griežinėlio,
kokteilio vyšnaite.

Paruošimas:

Į barmeno stiklinę supilti visus komponentus, įdėti ledo gabalėlių ir išmaišyti. Perpilti į stiklinę ir papuošti vaisiais. Klasikinis kokteilis Whiskey sour (Viskio soueris) yra rūgštus gaivinatis gėrimas, patiekiamas vakare.

 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Malonu ruošti

Kokteiliai populiarūs dėl to, kad juos skanu gurkšnoti, malonu gaminti ir efektingai patiekti. Pasaulyje egzistuojanti kokteilių įvairovė patvirtina šią tiesą ir rodo norą bandyti, ieškoti bei atrasti savo mėgiamą skonį, kvapą, spalvą