Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Viskis Whiskey sour (Viskio soueris)
Whiskey sour (Viskio soueris) Spausdinti E-mail Dalintis

Sudėtis:

maža plokščiadugnė, į viršų siaurėjanti stiklinė (highball),
barmeno stiklinė,
40 ml burbono,
20 ml citrinų sulčių,
10 ml cukraus sirupo,
1D angosturos.

Pauošimui:
½ apelsino griežinėlio,
kokteilio vyšnaite.

Paruošimas:

Į barmeno stiklinę supilti visus komponentus, įdėti ledo gabalėlių ir išmaišyti. Perpilti į stiklinę ir papuošti vaisiais. Klasikinis kokteilis Whiskey sour (Viskio soueris) yra rūgštus gaivinatis gėrimas, patiekiamas vakare.

 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Platus pasirinkimas

Dažnai pamirštame apie pasaulyje vyraujančią alkoholinių gėrimų įvairovę arba tiesiog neįsivaizduojame kokį platų pasirinkimą turime. Pagalvokite apie tai planuodami savo vakarą, susidarykite savo kokteilių sąrašą