Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Viskis Quattro (Ketvertas)
Quattro (Ketvertas) Spausdinti E-mail Dalintis

Sudėtis:

kokteilio taurė,
barmeno stiklinė,
15 ml Kanados viskio,
15 ml migdolų likerio AMARETTO,
15 ml tirštojo juodųjų serbentų likerio,
15 ml sausojo vermuto.

Papuošimui:
kokteilio vyšnaitė,
citrinos žievelės skiautelė.

Paruošimas:

Visus komponentus supilti į barmeno stiklinę su ledo gabalėliais, išmaišyti ir perpilti į kokteilio taurę. Į gėrimą įmesti vyšnaite ir žievele. Kokteilis Quattro (Ketvertas) yra kvapus trumpai geriamas gėrimas, patiekiamas kaip aperityvas arba po valgio.

 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Malonu ruošti

Kokteiliai populiarūs dėl to, kad juos skanu gurkšnoti, malonu gaminti ir efektingai patiekti. Pasaulyje egzistuojanti kokteilių įvairovė patvirtina šią tiesą ir rodo norą bandyti, ieškoti bei atrasti savo mėgiamą skonį, kvapą, spalvą