Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Viskis Quattro (Ketvertas)
Quattro (Ketvertas) Spausdinti E-mail Dalintis

Sudėtis:

kokteilio taurė,
barmeno stiklinė,
15 ml Kanados viskio,
15 ml migdolų likerio AMARETTO,
15 ml tirštojo juodųjų serbentų likerio,
15 ml sausojo vermuto.

Papuošimui:
kokteilio vyšnaitė,
citrinos žievelės skiautelė.

Paruošimas:

Visus komponentus supilti į barmeno stiklinę su ledo gabalėliais, išmaišyti ir perpilti į kokteilio taurę. Į gėrimą įmesti vyšnaite ir žievele. Kokteilis Quattro (Ketvertas) yra kvapus trumpai geriamas gėrimas, patiekiamas kaip aperityvas arba po valgio.

 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Platus pasirinkimas

Dažnai pamirštame apie pasaulyje vyraujančią alkoholinių gėrimų įvairovę arba tiesiog neįsivaizduojame kokį platų pasirinkimą turime. Pagalvokite apie tai planuodami savo vakarą, susidarykite savo kokteilių sąrašą