Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Danielle (Danielė) Spausdinti E-mail Dalintis

Sudėtis:

kokteilio taurė,
barmeno stiklinė,
40 ml raudonojo vermuto,
20 ml brendžio,
1D angosturos.
Papuošimui:
citrinos griežinėlis.

Paruošimas:

Visus komponentus energingai suplakti plaktuvėje su ledo gabalėliais ir perpilti į kokteilio taurę. Citrinos griežinėliu papuošti taurės kraštą. Kokteilis Danielle (Danielė) yra pussausis trumpai geriamas gėrimas, patiekiamas kaip aperityvas.

 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Malonu ruošti

Kokteiliai populiarūs dėl to, kad juos skanu gurkšnoti, malonu gaminti ir efektingai patiekti. Pasaulyje egzistuojanti kokteilių įvairovė patvirtina šią tiesą ir rodo norą bandyti, ieškoti bei atrasti savo mėgiamą skonį, kvapą, spalvą