Rum egg-nog (Romo egnogas)

Kokteilis Rum egg-nog (Romo egnogas) yra stiprus grietininis maišytasis gėrimas, patiekiamas po valgio.
Paruošimo laikas 5 minutes
Porcijų 1

Reikalinga

  • Didelė, plati stiklinė
  • plaktuvė

Ingredientai
  

  • 40 ml rudojo romo
  • 10 ml cukraus sirupo
  • 100 ml pieno arba grietinėlės
  • 1 trynys
  • 1 tarkuoto muskato riešuto

Paruošimas
 

  • Visus komponentus ir ledo gabalėlius suplakti plaktuvėje ir perpilti į stiklinę.
  • Gėrimo paviršių apibarstyti tarkuotu muskato riešutu.

Įvertinimas

Vidutinis vertinimas: 0 / 5. Balsų: 0

Pasidalinkite:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

x

Lost Password