Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Kokteilių receptai Romo kokteiliai Rum egg-nog (Romo egnogas)
Rum egg-nog (Romo egnogas) Spausdinti E-mail Dalintis

Sudėtis:

didelė, plati stiklinė,
plaktuvė,
40 ml rudojo romo,
10 ml cukraus sirupo,
100 ml pieno arba grietinėlės,
1 trynys,
tarkuoto muskato riešuto.

Paruošimas:

Visus komponentus ir ledo gabalėlius suplakti plaktuvėje ir perpilti į stiklinę. Gėrimo paviršių apibarstyti tarkuotu muskato riešutu. Kokteilis Rum egg-nog (Romo egnogas) yra stiprus grietininis maišytasis gėrimas, patiekiamas po valgio.

 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Malonu ruošti

Kokteiliai populiarūs dėl to, kad juos skanu gurkšnoti, malonu gaminti ir efektingai patiekti. Pasaulyje egzistuojanti kokteilių įvairovė patvirtina šią tiesą ir rodo norą bandyti, ieškoti bei atrasti savo mėgiamą skonį, kvapą, spalvą