Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Ouvertüre (Uvertiūra) Spausdinti E-mail Dalintis

Sudėtis:

šampano taurė,
15 ml apelsinų likerio,
1D degtinės ORANGE-BITTER,
sausojo putojančio vyno arba šampano.
Papuošimui:
apelsino žievelės spiralė.

Paruošimas:

Likerį ir degtinę supilti į taurę ir papildyti putojančiuoju vynu arba šampanu. Apelsino žievelės spiralę pakabinti ant taurės krašto. Kokteilis Ouvertüre (Uvertiūra) yra kvapus kokteilis su vynu, patiekiamas kaip aperityvas.

 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Malonu ruošti

Kokteiliai populiarūs dėl to, kad juos skanu gurkšnoti, malonu gaminti ir efektingai patiekti. Pasaulyje egzistuojanti kokteilių įvairovė patvirtina šią tiesą ir rodo norą bandyti, ieškoti bei atrasti savo mėgiamą skonį, kvapą, spalvą