Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Kokteilių receptai Putojančio vyno kokteiliai Champagner-cocktail II (Šampano kokteilis)
Champagner-cocktail II (Šampano kokteilis) Spausdinti E-mail Dalintis

Reikės:

šampano taurės,
cukraus gabalėlio,
1D angosturos,
20 ml konjako,
šampano.

Papuošimui:
apelsino žievelės spiralės.

Paruošimas:

Cukraus gabalėlį įmesti į taurę, už pilti angosturos, supilti konjaką ir papildyti šampanu. Apelsino žievelės spiralę pakabinti ant taurės krašto. Klasikininis kokteilis Champagner-cocktail II (Šampano kokteilis II) yra karčiai saldus kokteilis su šampanu, patiekiamas vakare.

 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Malonu ruošti

Kokteiliai populiarūs dėl to, kad juos skanu gurkšnoti, malonu gaminti ir efektingai patiekti. Pasaulyje egzistuojanti kokteilių įvairovė patvirtina šią tiesą ir rodo norą bandyti, ieškoti bei atrasti savo mėgiamą skonį, kvapą, spalvą