Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Kokteilių receptai Džino kokteiliai Gibson dry (Sausasis Gibsonas)
Gibson dry (Sausasis Gibsonas) Spausdinti E-mail Dalintis

Reikės:

kokteilio taurės,
barmeno stiklinės,
40 ml džino,
20 ml sausojo vermuto.

Papuošimui:
2 kokteilio svogūnėlių.

Paruošimas:

Komponentus bei ledo gabalėlius sumaišyti barmeno stiklinėje ir perpilti į taurę. Svogūnėlius užmauti ant smeigtuko ir įdėti į gėrimą. Klasikinis kokteilis Gibson dry (Sausasis Gibsonas) yra sausa trumpai geriamas gėrimas, patiekiamas kaip aperityvas.

 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Malonu ruošti

Kokteiliai populiarūs dėl to, kad juos skanu gurkšnoti, malonu gaminti ir efektingai patiekti. Pasaulyje egzistuojanti kokteilių įvairovė patvirtina šią tiesą ir rodo norą bandyti, ieškoti bei atrasti savo mėgiamą skonį, kvapą, spalvą