Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Korsar (Korsaras) Spausdinti E-mail Dalintis

Sudėtis:

plokščia šampano taurė,
barmeno stiklinė,
20 ml bananų degtinės,
1 baro šaukštas kampario,
10 ml granatų sirupo,
40 ml serbentų sulčių,
sausojo putojančiojo vyno.

Papuošimui:
kokteilio vyšnaitė.

Paruošimas:

Visus komponentus, išskyrus putojantįjį vyną, bei ledo gabalėlius sumaišyti barmeno stiklinėje ir perpilti į šampano taurę. Papildyti vynu. Vyšnaite papuošti taurės kraštą. Aromatizuoti citrinos žievele.

 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Platus pasirinkimas

Dažnai pamirštame apie pasaulyje vyraujančią alkoholinių gėrimų įvairovę arba tiesiog neįsivaizduojame kokį platų pasirinkimą turime. Pagalvokite apie tai planuodami savo vakarą, susidarykite savo kokteilių sąrašą