Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Korsar (Korsaras) Spausdinti E-mail Dalintis

Sudėtis:

plokščia šampano taurė,
barmeno stiklinė,
20 ml bananų degtinės,
1 baro šaukštas kampario,
10 ml granatų sirupo,
40 ml serbentų sulčių,
sausojo putojančiojo vyno.

Papuošimui:
kokteilio vyšnaitė.

Paruošimas:

Visus komponentus, išskyrus putojantįjį vyną, bei ledo gabalėlius sumaišyti barmeno stiklinėje ir perpilti į šampano taurę. Papildyti vynu. Vyšnaite papuošti taurės kraštą. Aromatizuoti citrinos žievele.

 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Malonu ruošti

Kokteiliai populiarūs dėl to, kad juos skanu gurkšnoti, malonu gaminti ir efektingai patiekti. Pasaulyje egzistuojanti kokteilių įvairovė patvirtina šią tiesą ir rodo norą bandyti, ieškoti bei atrasti savo mėgiamą skonį, kvapą, spalvą