Korsar (Korsaras) |
![]() |
![]() |
Dalintis |
Sudėtis:plokščia šampano taurė,barmeno stiklinė, 20 ml bananų degtinės, 1 baro šaukštas kampario, 10 ml granatų sirupo, 40 ml serbentų sulčių, sausojo putojančiojo vyno. Papuošimui: kokteilio vyšnaitė. Paruošimas: Visus komponentus, išskyrus putojantįjį vyną, bei ledo gabalėlius sumaišyti barmeno stiklinėje ir perpilti į šampano taurę. Papildyti vynu. Vyšnaite papuošti taurės kraštą. Aromatizuoti citrinos žievele. |
Malonu ruošti |
Kokteiliai populiarūs dėl to, kad juos skanu gurkšnoti, malonu gaminti ir efektingai patiekti. Pasaulyje egzistuojanti kokteilių įvairovė patvirtina šią tiesą ir rodo norą bandyti, ieškoti bei atrasti savo mėgiamą skonį, kvapą, spalvą |