Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Festrus Spausdinti E-mail Dalintis

Sudėtis:

kokteilio taurė,
barmeno stiklinė,
20 ml degtinės,
20 ml likerio GRAND MARNIER,
20 ml vermuto CINZANO BITTER,
apelsino žievelės skiautelė.

Paruošimas:

Komponentus supilti į barmeno stiklinę, įdėti ledo gabalėlį, įdėti ledo gabalėlių ir išmaišyti. Aromatizuoti apelsino žievele, paskui įdėti ją į gėrimą. Kokteilis Festrus yra pussausis trumpai geriamas gėrimas, patiekiamas kaip aperityvas.

 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Platus pasirinkimas

Dažnai pamirštame apie pasaulyje vyraujančią alkoholinių gėrimų įvairovę arba tiesiog neįsivaizduojame kokį platų pasirinkimą turime. Pagalvokite apie tai planuodami savo vakarą, susidarykite savo kokteilių sąrašą