Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Gangadine cocktail Spausdinti E-mail Dalintis

Sudėtis:

kokteilio taurė,
plaktuvė,
20 ml PASTIS (anyžinės),
20 ml džino,
20 ml tirštojo mėtų likerio (balto),
1 baro šaukštas granatų sirupo.

Paruošimas:

Visus komponentus gerai suplakti plaktuvėje su ledo gabalėliais ir perpilti į kokteilio taurę.

 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Malonu ruošti

Kokteiliai populiarūs dėl to, kad juos skanu gurkšnoti, malonu gaminti ir efektingai patiekti. Pasaulyje egzistuojanti kokteilių įvairovė patvirtina šią tiesą ir rodo norą bandyti, ieškoti bei atrasti savo mėgiamą skonį, kvapą, spalvą