Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Paruošimas Komponentai Karčiosios degtinės (Bitters)
Karčiosios degtinės (Bitters)
Tokiu pavadinimu vadinami ypatingi vynai, degtinės ir kartieji likeriai. Jų gamybai vartojami žolių ir šaknų, tropinių ir subtropinių augalų stiebų, lapų ir šaknų ekstraktai. Visos jos yra tamsios spalvos ir veikia stimuliuojančiai.
 
Filtruoti pagal pavadinimą:     Rodyti: 
Nr. Pavadinimas Peržiūrų
1 Angostura 3864
2 Apelsinų karčioji (Orange-Bitter) 2962
3 Tropikų karčioji (Tropical Bitter) 2680
4 Bunkampas (Boonekamp) 4607
5 Kamparis (Campari) 4561
6 Aperolis (Aperol) 7456
7 Činaras (Cynar) 2779
 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Malonu ruošti

Kokteiliai populiarūs dėl to, kad juos skanu gurkšnoti, malonu gaminti ir efektingai patiekti. Pasaulyje egzistuojanti kokteilių įvairovė patvirtina šią tiesą ir rodo norą bandyti, ieškoti bei atrasti savo mėgiamą skonį, kvapą, spalvą