Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Kadaginė (Genever) Spausdinti E-mail Dalintis

Kadaginė yra tautinė olandų degtinė. Žodis genever kilęs iš prancūziškojo geniévre - kadagys. Faktiškai, tai yra degtinė, turinti kadagio skonį. Geros kokybės kadaginė laikoma keletą metų ąžuolinėse statinėse, ir auksiškai geltonos spalvos. Turi 38-43% tūrio alkoholio.

Olandai kadaginę geria be priedų, labai atšaldytą iš mažų, tulpės žiedą primenančių taurelių, kaip aperityvą arba stiprų alkoholį. Ankščiau pasitaikydavo kadaginė su vaisių aromatu.

Šaltiniai: brmns

 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Malonu ruošti

Kokteiliai populiarūs dėl to, kad juos skanu gurkšnoti, malonu gaminti ir efektingai patiekti. Pasaulyje egzistuojanti kokteilių įvairovė patvirtina šią tiesą ir rodo norą bandyti, ieškoti bei atrasti savo mėgiamą skonį, kvapą, spalvą