Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Plaktuvė Spausdinti E-mail Dalintis

Plaktuvių būna įvairių dydžių ir rūšių. Namie patariame naudoti 500 ml. talpos trijų dalių plieninę plaktuvę (maišymo indas, koštuvas ir dangtelis). Profesionaliuose baruose daugiausia naudojamos dviejų dalių (Bostono) plaktuvės, nes jas galima greičiau ir lengviau išvalyti, jos neturi įmontuoto koštuvo. Tačiau tokiu atveju reikia turėti atskirą koštuvėlį kokteiliams nukošti.

 

 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Malonu ruošti

Kokteiliai populiarūs dėl to, kad juos skanu gurkšnoti, malonu gaminti ir efektingai patiekti. Pasaulyje egzistuojanti kokteilių įvairovė patvirtina šią tiesą ir rodo norą bandyti, ieškoti bei atrasti savo mėgiamą skonį, kvapą, spalvą