Kokteiliai

Kokteilių receptai

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Arakas (Arak) Spausdinti E-mail Dalintis

Šis azijiečių auksiškai geltonos spalvos alkoholis gaminamas distiliuojant susifermentavusių ryžių, cukranendrių, melasos arba papildomai įpiltų cukrinės palmės - Arenga saccharitera (Šri Lanka, Bangladešas, Indija) sulčių rauginį. Arakas dar daromas iš palmių sulčių, datulių, sorų ir kitų cukrinių augalų. Labiausiai žinomos arakų rūšys: Batavia - iš Javos, Goa - iš rytų Indijos, Ceilono ir Siamo arakai.

Šaltiniai: brmns

 

Paieška:

Dėmesio!

Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Kokteiliais mėgaukitės atsakingai!

Platus pasirinkimas

Dažnai pamirštame apie pasaulyje vyraujančią alkoholinių gėrimų įvairovę arba tiesiog neįsivaizduojame kokį platų pasirinkimą turime. Pagalvokite apie tai planuodami savo vakarą, susidarykite savo kokteilių sąrašą